Povrat i reklamacije
Tepisi su vazan  detalj koji svakom prostoru daje dodatnu  toplinu.
REKLAMACIJA I POVRAT ROBE
Svi proizvodi koje šaljemo su novi i bez oštećenja, pažljivo upakovani i zaštićeni od vanjskih utjecaja. Reklamaciju i povrat proizvoda moguće je napraviti u roku od 7 dana od prijema narudžbenice i to u sljedećim uvjetima:

-          prilikom prijema narudžbe pakovanje je iz nekog razloga otvoreno ili fizički oštećeno;

-          ako narudžba ne odgovara karateristikama, količini, boji, veličini ili  bilo kojem drugom atributu naglašenom prilikom kreiranja narudžbe;

-          ukoliko proizvod ima fabričku grešku ili oštećenje;


Povrat je moguće izvršiti samo ukoliko je proizvod u orginalnom pakovanju odnosno posjeduje originalnu ambalažu, te neoštećene orginalne etikete, nije korišten  i nije oštećen i posjeduje fiskalni račun.

U slučaju povrata, u svim drugim uvjetima koji nisu gore navedeni, kupac snosi troškove transporta  po cijenovniku brze pošte.

Kupac odgovara za neispravnost i/ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiti će se povrat u iznosu koji je kupac platio za vraćeno artikl i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

U slučaju oštećenja proizvoda kontaktirajte nas putem telefona +387 61 590 222 svakog radnog dana u periodu od 9 do 16 sati ili na e-mail HYPERLINK "mailto:info@woolcarpet.eu" info@woolcarpet.eu  za pokretanje procedure povrata robe i/ili sredstava. Nakon toga, potrebno je da pošaljete putem e-maila „Izjavu o odustanku“ od kupovine, koja sadrži broj narudžbenice(ili nacin narudzbe), podatke artikla koji se vraća, a ako se vrši povrat sredstava i broj računa na koji će se izvršiti povrat. Izjava o odustajanju/obavljene kupovine proizvoda ima pravno dejstvo od dana kada je poslata putem e-maila.PROCEDURA ZA POVRAT SREDSTAVA

U slučaju odustanka od kupovine, kupac ima pravo na povrat ili zamjenu za drugi proizvod. Povrat sredstava se vrši po prijemu proizvoda i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Tepsa doo Sarajevo  je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je kupac platio po osnovu ugovora-narudzbe, a najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema vraćenog proizvoda.

Povrat sredstava može se izvršiti samo ukoliko je kupac postupio po, u tekstu iznad, definisanoj procedure za povrat robe.

Povrat sredstava vrši se isključivo uplatom na tekući račun, nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.Pogledajmo zajedno galeriju tepiha

 


Veliki izbor vunenih tepiha


WOOL CARPETPROIZVODI

© 2021 WOOL CARPET All Rights Reserved. Design BY Webagent